Primele declaraţii ale fotbalistului care a decis în ultima clipă să nu urce în avionul morţii

 
+2 click pentru
galerie

Noroc chior pentru un fost fotbalist al Universităţii Craiova. El trebuia să zboare, alături de colegii de echipă, de la Barcelona la Dusseldorf, chiar cu avionul prăbuşit în Alpii francezi. Pentru că în Dusseldorf trebuiau să aştepte în jur de 5 ore pentru a lua un alt avion către casă, fitbaliştii şi-au schimbat biletele pentru altă cursă. Părinţii lui s-au panicat când au aflat de tragedia aviatică.

Un fost fotbalist al Universităţii Craiova poate să spună că este unul dintre cei mai norocoşi oameni de pe Pământ. Alin Vigariu, în prezent jucătorul echipei din liga a 3-a suedeză, Dalkurd FF, trebuia să zboare cu avionul prăbuşit în Alpii Francezi pentru a se întoarce acasă din cantonamentul spaniol. 

"Varianta Dusseldorf era prima variantă să mergem pe Dusseldorf. Când au făcut rezervările acum două săptămâni, înainte să plecăm în cantonament, au renunţat la varianta Dusseldorf, pentru că trebuia să stăm patru-cinci ore în aeroport. Şi au împărţit grupul în trei şi am călătorit cu alte curse. Vestea bombă a venit când am ajuns în Stockholm şi sport şeful nostru ne-a spus că ăla trebuia să fie avionul nostru," a declarat Alin Vigariu, în exclusivitate pentru Antena Stars.

Când s-a produs tragedia, s-a instalat panica în România. Părinţii fotbalistului au încins telefonul.

"Ei ştiau că trebuie să plec din Barcelona. Îţi dai seama, au început să sune, nu răspundea nimeni la telefon," a mai spus fotbalistul.

Când a aterizat la Zurich, Alin Vigariu şi-a sunat părinţii să îi liniştească.

Aflaţi mai multe detalii în materialul video de materialul video!

Foto: Hepta

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest