Primele declarații ale lui Alex Bodi după ce Bianca Drăgușanu a cerut ordin de protecție pentru agresiune!

 

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au decis să meargă pe drumuri separate cu acte-n regulă, pe data de 10 martie, când au semnat actele de divorț la notar. Evenimentul a fost unul precum relația lor: extrem de controversat! Iar ce a urmat după, nu are grad de comparație!

Tensiunile dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi nu au luat sfârșit, ci din contră! După ce au divorțat, au ieșit la iveală din ce în ce mai multe informații incredibile din interiorul mariajului lor, detalii de-a dreptul șocante.

Victima violenței domestice, Bianca Drăgușanu a decis să apeleze la ajutorul organelor legii! Blondina a strâns toate probele care demonstrau că a fost agresată de Alex Bodi și a mers cu ele la poliție, cu ajutorul cărora a obținut un ordin de protecție.

Ordinul este valabil pentru 5 zile, iar dacă în decurs de o săptămână va strânge probe suficient de puternice pentru a-i convinge pe magistrați, perioada de restricție va fi prelungită până la 60 de zile.

Ce spune Alex Bodi despre ordinul de protecție

Pentru că este plecat din țară, Alex Bodi a fost contactat telefonic de reporterii Antena Stars, unde a oferit primele declarații despre decizia Biancăi de a-l ține departe, cu ajutorul legii, cât și despre măsurile pe care le-a luat atunci când a fost înștiințat de acțiunile fostei soții.

 „În primul rând , îmi pare rău că am ajuns aici și la un nivel atât de josnic în care decurg lucrururile. Referitor la ultimul articol în care sunt chemat în instanță, judecata s-a amânat pentru încă o săptămână, timp în care se vor aduce probe la dosar. O să intervină avocații noștri , o să vedem despre ce este vorba și dacă instanțele consideră că acest ordin de 60 de zile este necesar, vom face cum vor domniile lor” a spus Alex Bodi, în exclusivitate pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest