Primele declarații ale lui Alex Bodi, după ce Bianca Drăgușanu a confirmat despărțirea!

 

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au despărțit, din nou, însă după spusele blondinei, se pare că de data aceasta, separarea este definitivă. La scurt timp după ce Bianca a confirmat faptul că nu mai este într-o relație cu Bodi, și afaceristul a făcut primele declarații despre situația în care se află.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au format unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz-ul autohton. După divorțul cu mare tam-tam, nimeni nu ar fi crezut că ar mai exista cale de împăcare între cei doi, însă lucrurile au stat cu totul și cu totul altfel. Ba chiar mai mult, de când au semnat actele la notar, Bianca și Bodi s-au mai despărțit și împăcat de câteva ori, motiv pentru care nu puțini sunt cei care cred că se vor reconcilia, din nou.

Însă Biancă Drăgușanu nu crede același lucru! Blondina a spus că nu mai vrea să fie asociată cu nicio acțiune de a lui Bodi: „Da, este adevărat. Ieri am decis să pun punct relației mele cu Alex Bodi. Vreau să-i mulțumesc pentru relația frumoasă pe care am avut-o, dar decizia este definitivă. Nu intenționez să mă mai reîntorc la această decizie. Din acest moment aș vrea să nu mai fiu asociată cu niciun fel de acțiune pe care o face Alex Bodi”, a declarat Bianca Drăgușanu, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Declarațiile exclusive ale lui Alex Bodi

În exclusivitate pentru Antena Stars, și Alex Bodi a vorbit despre separare și a avut numai cuvinte de laudă pentru blondină: „Este o femeie deosebită, independentă, plină de viață. Sigur își va găsi un tip cu care să comunice cum vrea ea.” a spus Alex Bodi pentru „Star Matinal”


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest