Primele declarații ale lui Cătălin Bordea, după ce s-a vindecat de COVID-19: „Am experimentat bătrânețea”

 

Cătălin Bordea se numără printre persoanele publice care au fost infectate cu noul coronavirus! Comediantul a făcut primele declarații, după ce s-a vindecat de COVID-19, povestind cu lux de amănunte experiența prin care a trecut atât el, cât și soția sa.

Cătălin Borea a comparat infectarea cu COVID-19 cu o etapă a bătrâneții. Comediantul a mărturisit că senzația de oboseală acută a fost simptomul predominant, fiind însoțit ulterior de febră musculară și durere de mușchi.

Am avut cam 5 zile nasoale. O sfârșeală incredibilă, n-am mai trăit niciodată în viața mea așa ceva, pur și simplu îți vine să dormi. Am experimentat bătrânețea. Sfârșeala pe care o avea bunicul meu că îl dureau oasele. Mă dureau oasele, mușchii. Eu am avut formă ușoară, dar nici forma ușoară nu e (…) Și sfârșeala de îți vine să dormi…ia-mă doamne. Psihic e nasol pentru că nu știi cu ce simptome te trezești a doua zi, a povestit el.

Pe lângă simptomele trăite de el, soția sa, Livia, și-a pierdut și gustul și mirosul. Iar in stilul caracteristic, Cătălin Bordea a făcut și o glumă pe baza acestui lucru: „Nu dispar celelalte, eu n-am trecut..Livia a rămas fără gust și miros, eu n-am rămas. Am putut să fac câteva chestii prin casă pe care n-am putut să le fac în toți anii de relație, pentru că ea a rămas fără miros. Ea nu știe (…) Am avut trei zile de glorie.”, a povestit Cătălin Bordea.

Cât despre locul de unde a contactat virusul, Cătălin Bordea a dezvăluit că infectarea a avut loc imediat după ce a renunțat la mască, în cadrul unui podcast cu niște prieteni care nu știau că au fost contaminați.

Vreau să transmit un mesaj, în special pentru tineri: nu-i de joacă. Nu forțați petrecerile aiurea, o să vină vremea și de petreceri, nu știi (…) eu am fost omul care s-a ferit de treaba asta, spectacole cu distanțare, eu sunt antisocial, mă duc la sală cu mască. O dată un podcast, niște prieteni care nici ei nu știau că au…de aia în spații închise se poartă mască. Am ieșit de acolo toți..pozitiv, pozitiv. Doamne ajută că am avut forma ușoară, a mai spus el.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest