Primele declarații ale lui Ciprian Marica despre episodul în care a fost prins cu amanta, la un hotel: „O situație stânjenitoare”

 

Ciprian Marica a vorbit pentru prima dată despre momentul în care a fost prins cu amanta, la un hotel. „Spovedania” vine la patru luni de la publicarea imaginilor pe internet, în care fostul fotbalist a fost filmat în fața „cuibușorului de nebunii” chiar de soțul femeii cu care și-a făcut de cap.

În urmă cu câteva luni, numele lui Ciprian Marica a ținut ocupate tabloidele din România. iar asta, după ce un site local din Cluj a făcut publică o filmare bombă, cu care fostul fotbalist prins într-un moment de infidelitate chiar de soțul amantei.

Imaginile au devenit virale, cu rapiditate, mai ales pentru că în momentul în care a fost prins în fapt, Marica era acoperit doar de un prosop.

Primele declarații ale lui Ciprian Marica după infidelitate

Chiar dacă după apariția imaginilor în presă, Ciprian Marica nu a vrut să facă nicio declarație despre episodul care l-a avut ca protagonist, acum, fostul fotbalist a avut o primă reacție și a dezvăluit că incidentul a fost unul extrem de stânjenitor și nu dorește ca nimeni să treacă prin ce a trecut el.

Dar cum timpul nu poate fi dat în urmă, Ciprian Marica a mai spus că și-a asumat în totalitate acțiunile și a avut numai de învățat de pe urma acestui episod.

„O situație stânjenitoare pentru mine, o situație în care am greșit și în care nu trebuia să mă aflu. Nu am fost și nu doresc nimănui să treacă prin ce am trecut eu. Cert este că mi-am asumat. Am înțeles și am învățat din acest lucru.

Consider că aceste lucruri mă privesc pe mine și pe familia mea. Am reușit să trecem peste și să depășim acest moment. Mai departe nu rămâne nimic de spus, că suntem suma lucrurilor pe care le facem și vreau să cred că nimeni nu-i perfect. Facem lucruri bune, dar și greșim. A fost un lucru greșit pe care mi l-am asumat!”, a declarat Marica la GSP.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest