Primele declaraţii ale lui Dragoş Dolănescu după ce instanţa a hotărât ca Ionuţ să îi plătească o sumă impresionantă

 
+2 click pentru
galerie

Ionuţ Dolănescu primeşte o lovitură teribilă! Experţii au stabilit valoarea vilei în care a locuit maestrul Ion Dolănescu. Acum, artistul va trebui să-i dea fratelui său o avere pentru jumătatea sa de casă.

Potrivit experţilor desemnaţi de instanţă, valoarea imobilului în care a locuit maestrul Ion Dolănescu nu a scăzut din 2012, anul ultimei expertize imobiliare. Casa rămâne evaluată la 685.000 de euro. Pentru Ionuţ Dolănescu, este o veste foarte proastă. Spera să-i dea fratelui său cât mai puţini bani, însă planurile i-au fost date peste cap. 

"Aşa a spus expertul. Noul expert care a fost pus a prezentat lucrarea şi a lăsat-o cu aceeaşi valoare din 2012 până în 2015. Eu nu am vrut să intru în discuţii, dar atunci în momentul respectiv Ionuţ a spus că casa nu valorează 685.000 de euro şi că valorează nu mai mult de 300.000 de euro. Dar... asta a fost părerea lui," a declarat Dragoş Dolănescu, în exclusivitate pentru Antena Stars.

În aceste condiţii, Ionuţ trebuie să-i plătească lui Dragoş aproape 350.000 de euro, jumătate din valoarea imobilului, pentru a putea rămâne în vila din strada Caimatei.

"Cred că o să terminăm această fază a procesului în care Ionuţ nu o să mai poată să mai încerce să o scoată încă o dată la vânzare. Dacă vă amintiţi, în 2012 Ionuţ a spus: "Nu mai vreau casa din Caimatei, scoateţi la licitaţie!" De la bun început a fost de înţeles că el o să rămână cu casa din Caimatei. El o vrea la un preţ de 300.000 de euro," a mai spus Dragoş.

Titi Dolănescu, fratele regretatului artist, este de altă părere.

"Asta e evaluarea veche. Să vedeţi ce se întâmplă astăzi!," a spus Titi Dolănescu.

Aceeaşi a fost şi reacţia lui Ionuţ Dolănescu.

"Nu a spus nimic. I-am zis eu: nu se aude de.... Zice: "Nu, unchiule! E expertiza veche"," a mai adăugat Titi.

Aflaţi mai multe detalii din materialul video de mai sus!

Foto: Spynews.ro

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest