Primele declaraţii ale lui Ilie Năstase după ce Brigitte a anunţat că va fi operată de urgenţă!

 

Vestea că soţia sa are două tumori l-a luat prin surprindere şi pe Ilie Năstase, care nu ar fi bănuit nicio clipă că Brigitte ar fi bolnavă.

Ilie Năstase a făcut declaraţii exclusive pentru Antena Stars după ce soţia lui a anunţat momentele grele prin care trece.

"A fost la control că avea o durere, nu ştiu. Trebuie să mai consulte pe cineva vineri şi după aceea, dacă e, se duce la Viena să se opereze. Nu prea e bine dacă... nu ştiu, trebuie să consulte şi al doilea şi al treilea doctor. Acum nu mai intrăm în detalii că n-avem nicio treabă, trebuie să o lăsăm în pace că e supărată şi gata!", a mărturisit Ilie Năstase în exclusivitate pentu Antena Stars.

Are probleme grave de sănătate
Soţia tenismenului Ilie Năstase, Brigitte Sfăt, a primit de curând o veste rea în ceea ce priveşte starea sa de sănătate care pare să fie gravă şi urgentă. Vedeta a postat un mesaj în care şi-a cerut iertare şi a mulţumit tuturor şi i-a cerut răgaz lui Dumnezeu să "îndrepte lucrurile".

"În urma unor investigaţii, cu câteva zile în urmă, am aflat că în interiorul corpului meu se dezvoltă două tumori şi este necesară o intervenţie de extirpare. Nu ştiu de ce Dumnezeu a îngăduit acest lucru, dar, înainte de a merge mai departe, vreau să cer iertare tuturor celor ce le-am greşit prin vorbă sau prin faptă şi vreau să-i cer lui Dumnezeu răgaz, pentru a îndrepta lucrurile. Vreau să-i cer scuze în primul rând mamei mele, pe care am necăjit-o de multe ori, fostului meu soţ, Ovidiu, că nu i-am dat şansa mai des să fie alături de fetiţa noastră, fostei soţii a soţului meu, că am acuzat-o de multe ori poate pe nedrept, fiului meu că nu am reuşit să-i ofer toată dragostea de care are nevoie şi tot odată să-i mulţumesc lui Ilie că mă susţine necondiţionat în această încercare", a scris Brigitte pe contul său de socializare.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest