Primele declaraţii ale lui Tolea Ciumac, după ce a fost acuzat de viol, sechestrare şi tâlhărie! "Diseară avem meci şi doar la asta mă gândesc"

 
+2 click pentru
galerie

Tolea Ciumac a fost acuzat de o tânără de viol, tâlhărie şi sechestrare după ce în urmă cu o noapte, sportivul ar fi comis toate cele trei fapte în apropierea Pădurii Băneasa. Luptătorul a făcut declaraţii de la Tribunalul Buftea.

"Nu vă mai gândiţi la chestii d-astea că niciodată n-am să fiu violator. Eu diseară merg la meci. Aşa a zis ea? Eu bani am, nu cred că aş avea nevoie de 400 de lei. De violat, cred că am mai multe opţiuni. De ce aş viola-o tocmai p-aia? Sechestrare? Dacă o sechestram nu mai fugea. Eu cred că o fată de 50 de kilograme sigur nu fuge. Acum mă gândesc la meciul de diseară şi la meciul cu nevastă-mea. E o neînţelegere şi îmi pare rău că s-a întâmplat aşa", a mărturisit Tolea Ciumac.

Tolea Ciumac a fost reţinut pentru 24 de ore de poliţiştii ilfoveni după ce, vineri, ar fi sechestrat, tâlhărit şi violat o tânără în Pădurea Băneasa de lângă Capitală.Sâmbătă a fost prezentat instanţei cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile, sub acuzaţiile de tâlhărie, viol şi lipsire de libertate.

Primele informaţii despre incident
Oficiali din cadrul Poliţiei Ilfov au declarat pentru că Tolea Ciumac ar fi luat cu maşina o tânără care făcea autostopul pe DN1, ar fi blocat uşile autoturismului, şi ar fi dus-o în Pădurea Băneasa. Sursele citate precizează că aici femeia ar fi fost supusă la perversiuni sexuale, sub ameninţarea unui briceag. Tolea Ciumac i-ar fi luat şi suma de 400 de lei din geantă, iar apoi femeia ar fi reuşit să fugă.
După aceste presupuse fapte, bărbatul a plecat acasă, locul unde a şi fost găsit de poliţişti. Sursele citate susţin că Tolea a recunoscut parte din faptele petrecute.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest