Primele declarații ale lui Tzancă Uraganu, după ce a fost acuzat că și-a desfigurat fosta soție: „Niște motive personale”

 

După ce a fost acuzat că și-a desfigurat fosta soție și a obligat-o să avorteze, Tzancă Uraganu a avut o primă reacție despre situația scandaloasă în care a fost implicat! Manelistul a explicat cum au stat, de fapt, lucrurile, pe contul său de socializare.

Recent, mai multe fotografii cu fosta soție a lui Tzancă Uraganu au început să circule în presă. Imaginile o surprind pe femeie plină de vânătăi, cu ochii vineți și cu buza umflată, răni care par a fi în urma unor violențe.

„Uita-ți oamenii buni ce hal de om este nemernicul de Tzanca Urganul!!! Un om fără Dumnezeu și fără scrupule. Și-a maltratat și bătut fosta soție pentru a avorta copilul lor!!! A fost forțată, bătută și obligată să și avorteze copilul!!!”, a scris cineva într-o postare pe Facebook, alături de mai multe fotografii cu femeia.

Primele declarații ale lui Tzancă Uraganu, după ce a fost acuzat că a bătut-o pe fosta soție

Frustrat de situația in care a fost implicat, Tzancă Uraganu a făcut un live pe pagina sa de socializare, în timp ce se afla în casă cu fosta soție și cu copilul lor, și le-a arătat tuturor urmăritorilor săi cum arată, de fapt, Lamdaba.

Blondina nu avea nicio urmă a violențelor domestice, așa cum s-a vehiculat. Mai mult de atât, manelistul a confirmat veridicitatea imaginilor, însă a ținut să precizeze că au fost făcute în urmă cu un an.

„Au apărut niște poze cu mine, ca aș fi bătut-o pe Lambada în halul ăla. Foarte urât cei care încercați să umblați cu asta. Nu rezolvați nimic. Nu vreau să creadă lumea așa ceva despre mine. Uitați ce maltratată e. Este desfigurată rău de tot. (...) Sunt niște poze mai vechi, din niște motive personale, de mai mult de un an de zile.”, a mai spus Tzancă Uraganu.

Un detaliu care a atras atenția tuturor a fost că manelistul a confirmat că fosta sa soție a fost într-adevăr protagonista unui episod violent, în urmă cu un an, iar din exprimarea sa se subînțelege femeia ar fi ajuns în starea aceea din cauza unor motive personale. Despre ce să fi fost vorba, de fapt?


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest