Primele declarații ale Monicăi Orlanda, după ce ea și familia ei au fost depistați cu COVID-19: „Avem gust și miros. Este atipic”

 

Monica Orlanda ne-a oferit primele declarații, după ce ea și familia ei au fost infectați cu noul coronavirus! Vedeta a dezvăluit că nu se aștepta ca rezultatele testelor să fie pozitive, dat fiind că nici ea și nici ceilalți membrii ai familiei, nu și-au pierdut gustul și mirosul, fiind considerat principalul simptom al infectării cu COVID-19.

În aceste momente, Monica Orlanda, soțul ei și fiul lor se află în spital, sub atenta supraveghere a cadrelor medicale care urmăresc evoluția lucrurilor. Vedeta a mărturisit că toți trei au forma ușoară a noului coronavirus.

„Avem tuse, febră ocazional, dureri musculare. Am simțit și dureri în piept. Azi mi-e un pic mai bine decât ieri. De 2-3 zile am început noi, copilul s-a simțit mai rău. Dar fiind chestia că copiii sunt asimptomatici nici nu ne-am gândit că ar fi COVID.” ne-a mărturisit Monica Orlanda.

Monica Orlanda ne-a spus că nu are idee unde s-ar fi putut infecta, mai ales că ea si soțul ei au fost extrem de precauți. Ba chiar mai mult, se pare că nimeni din anturajul lor nu a fost confirmat pozitiv până acum cu noul coronavirus.

„El acum e mult mai bine. Chiar a trecut ce a fost mai greu la el, dar a trebuit să venim în spital să ne asigurăm că nu au fost motificări. Noi avem și gust și miros, a fost atipic. Am fost și genul de oameni care ne-am păzit cât am putut. Ne-am și ferit de oamenii care era prin jurul nostru.” ne-a mai spus Monica Orlanda.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest