Primele declaraţii ale Oanei Roman după ce a ajuns de urgenţă la spital: "Am avut dureri mari!"

 

Oana Roman a ajuns de urgenţă la spital! Prezentatoarea emisiunii "Star Salvator" a fost transportată la Spitalul Elias, după ce, mai multe zile, s-a simţit rău.

Oana a făcut sinuzită, după ce, în timpul unor filmări realizate pentru emisiunea pe care o prezintă la Antena Stars, a prins o ploaie torenţială. Profesionistă, Oana nu a oprit filmările.

Problemele ei de sănătate erau mai vechi, însă faptul că a stat în frigul, ploaie şi vânt i-a agravat situaţia. Astăzi, din cauza durerilor de cap, a unei hemoragii nazale şi a stării generale de rău, vedeta a ajuns de urgenţă la spital, unde i s-a făcut puncţie, pentru eliminarea eliminarea puroiului. Urmează ca vedeta să fie supusă mai multor investigaţii medicale.

"Din păcate am făcut o sinuzită, o formă destul de urâtă. Am făcut mai multe tratamente neinvazive la început, dar nu mi-a trecut. Mi s-au făcut nişte perfuzii, nu e tocmai plăcut. Nu am avut niciodată astfel de probleme, Isabela a fost bolnavă, dar numai că la mine s-a agravat, pentru că nu am stat ferită, ca să spun aşa. Am avut şi filmări, au fost zile în care a fost frig şi nu am fost bine îmbrăcată. Le mulţumesc medicilor că au avut foarte mare grijă de mine. Am avut şi dureri, să sperăm că nu vor fi complicaţii. Eu sper că o să fie bine, trebuie să am grijă de mine zilele astea. Nu trebuie să uitaţi niciodată că sănătatea este cel mai de preţ lucru," a spus Oana Roman, în exclusivitate pentru Antena Stars, la "Star Magazin". 

Aflaţi mai multe detalii urmărind materialul videon de mai sus!

Foto: Facebook

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest