Primele declaraţii ale Ronei Hartner după ce a ieşit din spital! Ce a păţit!

 
+2 click pentru
galerie

Actriţa şi cântăreaţa Rona Hartner a ajuns de urgenţă la spital, în această dimineaţă. Ambulanţa a fost chemată la vedetă acasă, medicii i-au oferit primul ajutor şi, după câteva minute, au transportat-o la spitalul Matei Balş şi Bucureşti.

Rona a suferit o toxiinfecţie alimentară, i-a fost pusă o perfuzie şi, după câteva zeci de minute, a părăsit spitalul pe propriile picioare. Artista a intrat în legătură telefonică directă la "Star Magazin" şi a dat mai multe detalii despre starea ei.

"Cred că pe fond de oboseală am avut o intoxicaţie alimentară, a fost un cumul de mai multe chestii. Am de filmat astăzi toată ziua şi nu vroiam să ratez emisiunile aşă că am chemat salvarea la prima oră pentru că nu dormisem toată noaptea şi am văzut că mă simţeam în continuare rău. Mi-au zis că totuşi trebuie să îmi facă toate analizele, iar acestea demonstrează că nu am nimic, nu am nicio boală gravă. Era vorba doar de extenuare şi o intoxicaţie alimentară. Va trebui să am o dietă strictă, va trebui să mănânc supe fără gust. Mi-a picat prost mâncarea pentru că eram foarte obosită," a declarat Rona Hartner, la Antena Stars.

Aflaţi mai multe detalii din materialul video de mai sus!

Foto: Facebook

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest