Primele declarații despre infectarea cu noul coronavirus a soacrei lui Brigitte Pastramă: „A luat-o cu Salvarea”

 

După ce s-a vehiculat că soacra lui Brigitte ar fi fost infectată cu noul coronavirus și dusă de urgență la spital, soții Pastramă au dezvăluit care este adevărul despre starea de sănătate a mamei afaceristului.

Invitați în platoul emisiunii „Xtra Night Show” de la Antena Stars, Brigitte Pastramă a mărturisit că zvonurile despre infectarea soacrei cu noul coronavirus au început sa apară, după ce starea ei de sănătate s-a deteriorat, în timp ce bruneta se afla cu Florin într-o vacanță, în Bulgaria.

„În iunie, ne-am dus în Bulgaria. A luat-o Salvarea pe mama lui Florin, acuza dureri. A stat șase zile în spital. Noi când am revenit, am găsit-o deja acasă. Ea este bolnavă, are diabet”, a spus Brigitte, la XNS.

Are soacra lui Brigitte coronavirus sau nu?

Brigitte a ținut să precizeze faptul că atât ea, cât și membrii familiei sale îsi fac constant testele și întotdeauna ies negative, infirmând cu vehemență că mama lui Florin ar avea coronavirus și ar fi spitalizată.

„Noi ne-am făcut de vreo trei ori teste și n-am avut niciodată probleme. Noi ne tot facem teste. Iar mama lui Florin este acasă, nu e la spital”, a mai spus vedeta.

Despre subiectul controversat a avut și Florin de adăugat ceva, arătându-se indignat de informațiile false care apar în presă despre el și despre rudele sale: „Nu știu ce au cu mine! Ba că am eu ceva, că are mama ceva. (...) Am și eu o familie. Ba divorțez, ba nu divorțez, ba nu știu ce!”, a spus Pastramă.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest