Primele declaraţii despre sarcină ale Gabrielei Cristoiu, fosta iubită a lui Mitea! Cine este tatăl copilului

 
+2 click pentru
galerie

Bombă în showbiz la început de vară! Gabriela Cristoiu, fosta iubită a lui Nicolae Mitea, este însărcinată şi a dat primele declaraţii despre cel mai important eveniment din viaţa ei la Antena Stars.

Gabriela Cristoiu a specificat să s-a gândit deja la numele copilului şi speră că o să fie o fetiţă. Mai mult, fosta iubită a lui mitea nu a vrut să dea detaşii cu privire la tatăl copilului.

"M-am gândit la un nume dacă ar fi fetiţă. Dacă este băiat nu ştiu încă. Am început un tratament şi mi-am dorit foarte mult să am un copil. M-am confruntat cu o problemă gravă. Eu ştiam că sunt însărcinată de câteva săptămâni, dar am aşteptat Ziua Copilului ca să spun. Eu am avut doar o relaţie de câteva luni cu Mitea şi nu aş vrea să mai vorbesc despre el. Este de domeniul trecutului.

Nu vreau să vorbesc despre tatăl copilului meu încă. Acum vreau să mă concentrez pe sănătatea mea. Nu doresc să spun dacă e persoană publică sau nu. La momentul oportun o să spun. Eu zic că da, urmează şi o nuntă, dar o să vă anunţ. L-am anunţat să sunt însărcinată şi i-am arătat testul. La început nu a ştiut cum să reacţioneze",
a spus Gabriela Cristoiu la Antena Stars.Gabriela Cristoiu a devenit cunoscut la sfârşitul anului trecut după ce s-a cuplat cu fostul fotbalist Nicolae Mitea, cu care susţinea că a rămas însărcinată.

Punctul culminant a fost atins în momentul în care în scenă a intrat Andreea Tonciu, şi ea fostă iubită a fotbalistului. Cele două s-au confruntat în direct, în numeroase emisiuni TV, iar deznodământul a fost unul dramatic: Gabriela a făcut întrerupere de sarcină.

L.F.

Foto: Facebook


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest