Primele imagini cu Andrei Ştefănescu, după ce s-a vindecat de coronavirus/ VIDEO

 

Avem primele imagini cu Andrei Ştefănescu, după ce s-a vindecat de coronavirus. Artistul a ieşit din spital, iar noi am pus mâna pe filmări exclusive! Doar că imediat după ce a fost externat, a trecut, din nou, prin momente dificile.

Paparazzii Spynews.ro au surprins primele imagini cu Andrei Ștefănescu după ce s-a vindecat de virusul care a împânzit o lume întreagă. îmbrăcat lejer, într-un trening, dar și cu masca pe față, semn că deși s-a vindecat de virusul ucigaș și a fost vindecat, are de gând să asculte în continuare de indicațiile medicilor, prezentatorul TV și-a făcut bagajele și a plecat bucuros de la Spitalul Matei Balș din Capitală.

În imaginile surprinse de paparazzii Spynews.ro se poate observa cum Andrei Ștefănescu ține două genți în mână, dar și o hârtie albă, care mai mult ca sigur era chiar fișa de externare. Imediat ce a ieșit din curtea spitalului, prezentatorul TV s-a îndreptat către mașină. A deschis portbagajul, și-a aruncat bagajele în spate și a plecat în grabă spre casă, acolo unde îl așteptau cu nerăbdare soția, dar și băiețelul lui care i-au dus dorul în toată această perioadă.

După ce a ieșit din spital, Andrei Ștefănescu a avut parte și de o experientă ușor neplăcută, când și-au dat seama că oamenii din jur îl priveau cu multă teamă. Mai mult de atât, prezentatorul a povestit că a fost alungat din parc atunci când a ieșit cu băiețelul său în parc.

”Astăzi am ieșit într-un parc și cineva chiar m-a gonit. Am ieșit cu băiețelul un pic în parc pentru că de atâtea zile nu l-am mai văzut și mi-a fost dor să ies cu el. O doamnă mai în vârstă, nu o judec, este părerea dânsei, mi-a zis ”Tu ce cauți în parc? Am văzut că ești bolnav. Nu mai puteai să stai câteva zile în casă?” I-a răspuns că am ieșit din spital și sunt sănătos. Am început să discutăm și s-a relaxat un pic, dar primul instinct pe care l-a avut a fost de a mă îndepărta și m-a certat efect că stăteam în parc”, a povestit el.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest