Primele imagini cu băieţelul Simonei Gherghe! Botez de poveste pentru micuţul Vlad Ioan/ VIDEO

 
+5 click pentru
galerie

Simona Gherghe şi-a botezat cel de-al doilea copil, pe micuţul Vlad Ioan. Şi după 8 luni în care l-a ţinut ascuns, din cauza superstiţiilor, Simona ne-a făcut cunoştinţă cu puiul de om, cu ochi de un albastru ca cerul. Şi nu este de mirare că Vlad Ioan are ochii albaştri, pentru că l-a moştenit pe tatăl său!

Petrecerea organizată în cinstea micuţului a fost una restrânsă, aşa cum ne-a obişnuit Simona, însă a avut alături cele mai importante persoane. Frumoasa prezentatoare a ales pentru botezul fiului său o rochie lungă, elegantă, în nuanţe metalice, dar nici soţul sau nu s-a lăsat mai prejos şi a ales un costum elegant.

Şi pentru că aşa o bucurie nu se trăieşte niciodată singură, Simona Gherghe i-a invitat pe toţi bunii săi prieteni alături de ea la petrecerea dată în cinstea micuţului Vlad. Daniel Buzdugan, Ionela Năstase şi mulţi alţii le-au fost alături fericiţilor părinţi.

Mai mult decât atât, invitata specială a serii a fost nimeni alta decât Mirela Vaida, buna sa prietenă şi colegă, care a încântat invitaţii cu vocea sa superbă. Meniul ales a fost unul tradiţional, însă nu a lipsit nici fruit-bar-ul!

Iar despre cât de mult s-a schimbat viaţa sa de când a devenit mămică, a povestit chiar Simona Gherghe, recent, în cadrul emisiunii „Răi da’ Buni”, moderată de Mihai Morar.

„M-am gândit zilele asta cât de mult s-a schimbat viaţa noastră în doi ani, că am făcut doi copii, în doi ani. Enorm de mult. Mi s-a părut foarte greu! Prima lună am crezut că o să mă copleşească tot ce mi s-a întâmplat. Acum s-au mai aşezat lucrurile. Sunt mai relaxată. Vlad şi-a dublat greutatea, mult mai repede decât scrie la carte. Este un bebe foarte vesel.” a spus Simona Gherghe, în urmă cu puţin timp, în cadrul emisiunii „Răi da’ Buni”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest