Primele imagini cu bebelușul Alinei Ceușan! A devenit mamă pentru prima dată!

 
+4 click pentru
galerie

Alina Ceușan a născut! Vedeta a devenit mamă pentru prima dată, iar la câteva ore după ce și-a adus copilașul pe lume, blondina a publicat și primele imagini cu bebelușul.

Alina Ceușan și-a strâns pentru prima dată în brațe băiețelul, după un travaliu lung care a început încă de luni dimineață. Vedeta a născut la 24 de ore după internarea în spital, timp în care a documentat fiecare moment din cel mai important eveniment din viața unei femei. (GALERIE FOTO)

După spusele Alinei, travaliul a fost unul dureros și obositor, însă toate sacrificiile pe care le-a făcut pentru a-și aduce copilasul pe lume au fost date uitării în momentul în care l-a ținut pentru prima dată în brațe.

Carmen Grebenișan a dat vestea cea mare

Cu câteva minute înainte ca Alina Ceușan să publice imaginile cu fiul ei pe contul său de instagram, Carmen Grebenișan a postat pe pagina sa de instagram un clip în care anunța că cea mai bună prietenă a sa a născut, după un travaliu obositor.

Cu ochii în lacrimi, Carmen Grebenișan s-a arătat extrem de fericită de noul membru al familiei Tisha și extrem de nerăbdătoare să îl cunoască pe „nepoțelul” ei.

”Neața, a născut Alina! Nu am dormit aproape toată noaptea. A născut pe la ora patru și patruzeci și patru de minute dimineața. Așteptăm să ne spună ea în mod oficial, eu doar pot să vă spun că s-a întâmplat asta. Așteptăm și poza, dar probabil acum doarme că este foarte obosită”, a spus Carmen Grebenișan pe pagina sa de Instagram.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest