Primii concurenți de la Asia Express eliminați la Chefi la Cuțite!

 

Au obținut cele mai mici punctaje din partea juraților și astfel au fost nevoiți să părăsească prematur cooking-show-ul de la Antena 1.

 

La Chefi la Cuțite pe lângă participanți – toate echipele de la Asia Express, Drumul Împăraților, se mai păstrează ceva din reality-show-ul încheiat recent în Israel cu victoria lui Mihai și Elwirei Petre. Anume, tensiunea care este la cote maxime și în bucătăria de la Chefi la cuțite.

 

Și, firesc, eliminările. Astfel, doi foști concurenți de la Asia Express, de pe Drumul Împăraților, au încheiat rapid aventura culinară la la Chefi la cuțite. Este vorba chiar de finaliștii Cuza și Emi. Cei doi concurenți au primit cele mai mici note din partea juraților, însă ei au fost fair-play și au recunoscut că nu au nicio legătură cu bucătăria și că se așteptau să fie eliminați și că, dacă nu ar fi fost eliminați acum, cu siguranță momentul plecării lor ar fi venit rapid, așadar nu a fost vorba despre o surpriză pentru ei.

 

Cuza și Emi au mărturisit că între ei este o legătură specială și că, mai mult decât atât, au și același nume de familie, Popescu, aceasta fiind o altă coincidență.

”Dragii noștri, noi suntem o trupă foarte celebră în lume. Eu sunt proștii, iar el este școlii, deci împreună suntem proștii școlii. Gătim la fel, ne cheamă la fel: Popescu, Popescu. Suntem realiști, nu avem ce să facem”, au dezvăluit cei doi.

 

De altfel, chiar înainte să înceapă întrecerea, finalistul Cuza și-a expus toate calitățile pe care le are în bucătărie: „Am venit în pantaloni scurți pentru a mă mișca bine în bucătărie, pentru că nu ști când e nevoie să aduci cuiva apă, să-I muți o farfurie. Eu sunt pentru echipă, nu sunt individualist”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest