Primul Crăciun împreună! Andreea Marin, un nou început alături de Tuncay

 

Ieri a fost ziua Andreei Marin, aniversată cu veselie și cu oamenii dragi alături. Andreea şi-a deschis sufletul şi a povestit, în exclusivitate pentru Acces Direct, cum a plănuit Crăciunul. Primul, alături de Tuncay și, desigur, fiica ei, care deja-l așteaptă pe Moş Crăciun

De ziua ei, Andreea Marin şi-a deschis sufletul şi a povestit ce înseamnă, pentru ea, sărbătorile de iarnă. Vedeta va petrece anul acesta primul Crăciun alături de fiica ei şi de Tuncay şi împreună îl vor aștepta pe Moş Crăciun.

"Sunt un om fericit. Nu există savoarea sărbătorilor fără ca în propria casă să miroasă a cozonac. Am crezut până târziu în Moş Crăciun şi în minunile lui. Eu atât am vrut: pace în suflet, echilibru şi linişte. În ultima vreme am făcut câte o vizită, două la urgenţe sau am primit salvarea acasă", povesteşte Andreea.

Tuncay i-a schimbat viaţa, asta e clar! "Sincer nu ne-am aşteptat ca relaţia noastră să evolueze atât de rapid. Am decis să dăm în această relaţie tot. Pentru că merităm o şansă reală. Nu ar fi existat relaţia noastră, oricât de mult aş fi ţinut la el, fără acceptul fiicei mele. Imediat după povestea revelionului voi pleca pentru câteva zile din ţară", a mai spus zâna.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest