Primul Crăciun în trei pentru Haziram: „Vrem să rămânem pe stilul clasic”

 

Haziram și Luis Gabriel vor petrece primul Crăciun alături de copilul lor. Ce planuri au cei trei!

 

Cei doi artiști și-au făcut planurile pentru sărbătorile din această iarnă, mai ales că vor fi primele pe care le vor petrece alături de băiețelul lor. Haziran a vorbit, în exclusivitate pentru Antena Stars, despre cum vor fi sărbătorile de iarnă în familia lor. Vedeta a menționat că în acest an Crăciunul îl vor petrece acasă, în trei.

 

De sărbători stăm acasă, în familie, petrecem așa cum o făceam când eram mici. Vrem să rămânem pe stilul clasic. Dacă tot nu suntem agitați cu evenimentele și cu filmările, vrem măcar de sărbători să avem puțină pace în suflet.", a declarat Haziran, în exclusivitate pentru Antena Stars.

 

Luis Gabriel va fi acasă doar pe zi, pentru că în seara de Crăciun are un eveniment. Haziran a mai precizat că Moș Crăciun va veni la bebele ei și abia așteaptă să vadă ce reacție va avea cel mic: „Luis cântă de Crăciun, dar pe zi o să stea cu noi. O să cânte foarte târziu. Și în Ajun o să stea cu noi, cu bebe , o să vină moșul. L-am chemat pe Moșul cel adevărat să vină la bebe. Nu o să știe el ce se întâmplă, dar o să avem amintire, o să facem niște poze fumoase, să se uite și el peste ani să își vădă primul Crăciun. Avem foarte mari emoții. Vreau să văd cum reacționează când îl vede pe Moșul.

 

Haziran a decorat întreaga casă și dorește să facă o mulțime de poze cu copilul ei pentru ca acesta să le poată răsfoi peste ani: Da, m-am ocupat de toate. Am împodobit casa, am pus luminițele. Anul acesta am fost așa creativă. Am avut energie, am putut să fac totul și bebe m-a ajutat, a fost foarte cuminte. M-a lăsat să fac totul. Luis a fost foarte încântat de aranjamente pentru că este primul Crăciun, de asemenea, și în casa noastră nouă. O să facem poze și o să fie exact așa cum ne-am imaginat noi.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest