Primul soț al Stelei Popescu, amănunte șocante despre decesul actriței: „Nimeni nu a avut grijă de ea. A murit singură în casă”

 

Stela Popescu a murit din cauza unui accident vascular cerebral masiv, fiind găsită prăbușită în holul casei, de fiica sa vitregă, la 12 ore de la deces. Primul soț al celebrei actrițe susține că tragedia putea fi împiedicată, dacă oamenii care se pretindeau apropiați ei ar fi sesizat că vedeta se confrunta cu probleme de sănătate.

Stela Popescu a urcat pe scenă cu două zile înainte să moară, la „Gala Femeilor de Succes”, unde a prezentat un comportament surprinzător și un discurs incoerent, semne care ar fi trebuit să ridice masive semne de întrebare privind starea de sănătate a vedetei.

Dan Puican, primul soț al regretatei Stela Popescu, este de parere că dacă cineva ar fi observat cu multă atenție dificultățile de vorbire și ar fi dat importanță faptului că actrița a scăpat din mână ultimul trofeu primit, poate că nu ar fi avut loc tragedia.

„Nimeni nu a avut grijă de Stela Popescu în ultimele ei ore petrecute pe acest pământ. Acesta este marele meu regret, că această femeie minunată a murit singură, iar în ultimele mele ei ceasuri, nimeni din anturajul ei nu a realizat prin ce trece, şi anume că se luptă pentru viaţa ei! (...) „Îmi pare atât de rău că a murit singură în casă, fără ca nimeni să nu-i aprindă o lumânare.”, a spus regizorul de teatru radiofonic, Dan Puican, pentru impact.ro.

La trei ani de la moartea Stelei Popescu, Dan Puican și soția sa vor pregăti câteva pachete pe care le vor împărți în numele actriței.

„Soţia mea, Mioara, va pregăti nişte pachete şi vom merge sâmbătă la biserică să ne rugăm pentru sufletul Stelei”, a mai spus primul soț al Stelei Popescu, pentru sursa menționată anterior.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest