Principala îngrijorare a Cristinei Cioran după ce Ema a ajuns acasă: ”Există momente de teamă în orice moment!”

 

În urmă cu două săptămâni, Cristina Cioran a născut prematur. Medicii au dat undă verde, iar micuța Ema a ajuns în sfârșit în sânul familiei. În exclusivitate la Antena Stars, actrița a dezvăluit cum au fost primele zile de mămică și a recunoscut că încă are momente de panică.

 

După o lungă perioadă în care a fost ținută sub observație medicală, micuța Ema a fost, în sfârșit, externată din spital. Cristina Cioran este o mămică fericită și a povestit, în exclusivitate la Antena Stars, cum a petrecut primele clipe alături de marea ei comoară acasă.

 

Chiar dacă familia s-a reunit, actrița nu a ascuns că mai are momente de panică, spunând că orice mamă se confruntă cu acestea în primele zile din viața copilului ei: „Nu cred că vreo mamă are momente când nu se panichează, nu are cum. Orice semn de încordare sau... există momente de teamă în orice moment. Începe să-i curgă nasul...”.

 

Cristina a povestit că micuța Ema este un copil cuminte, care nu plânge și nu le face părinților nopți albe. Nu vreau să fiu ipoctiră, dar am noroc de un copil care doarme extraordinar de bine. Mă trezesc într-adevăr noaptea cam la 3-4 ore, dar nu e așa o problemă, ea nu plânge, se mișcă așa, eu o simt, îi bag repede un biberon. Atunci când doarme ea, dorm și eu.”, a declarat Cristina Cioran la Antena Stars.

 

Ca orice copil dorit, micuța Ema a fost întâmpinată acasă cu multă dragoste de ambii părinți. Atât Cristina, cât și iubitul ei Alex sunt nedespărțiti de fetiță, dorind să se implice în mod egal în creșterea copilului: „Îmi face plăcere, îmi place foarte mult. Nici n-aș vrea să ratez vreun moment din acesta.”


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest