Principiul de viață al Taniei Budi: ”De-asta mi-am îndeplinit toate dorințele”

 

Într-un interviu acordat Antena Stars, frumoasa blondină a dezvăluit faptul că modul în care privește viața a ajutat-o să-și îndeplinească toate visele.

 

Tania Budi, 54 de ani, a acordat un interviu în exclusivitate pentru Antena Stars, în care a mărturisit cum reușește să-și ducă la bun sfârșit orice plan pe care îl are, cum reușește să-și transforme visele în realitate. Secretul este destul de simplu: trăiește clipa și nu lasă pe mâine ce poate să facă astăzi.

 

Vedeta a ajuns la acest nivel și cu ajutorul managerilor pe care i-a angajat să-i conducă afacerile. Aceștia sunt atât de destoinici încât ea nu mai are nicio grijă în această privință, putând astfel să-și petreacă timpul așa cum își dorește și implicit să se distreze și să călătorească.

 

Niciodată nu m-am gândit foarte mult la ziua de mâine. Eu trăiesc foarte mult în prezent, am grijă de mine în prezent, toate dorințele mi le îndeplinesc pentru că eu trăiesc azi și dacă vreau să fac ceva azi, fac, nu las pe mine. De când mi-am pus afacerile foarte bine pe picioare, am manageri buni și am timp de mine, mă distrez, călătoresc, mă ocup de mine, de prieteni, am o viață boemă.”, a declarat Tania Budi, pentru Antena Stars.

 

În cadrul aceluiași interviu, Tania Budi a fost întrebată cât de bine stă din punct de vedere sentimental. Blondina a susținut că îi merge excelent și în acest plan: „Întotdeauna foarte bună.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest