Prințesa Eugenie de York este însărcinată! Când se va naște cel de-al nouălea strănepot al Reginei Elisabeta

 

Bucurie mare în familia regală britanică! Prințesa Eugenie de York este însărcinată! Nepoata Reginei Elisabeta și soțul ei, Jack Brooksbank, vor deveni părinți pentru prima dată, iar marele anunț a fost făcut prin intermediul unui mesaj extrem de emoționant.

Prințesa Eugenie de York este în culmea fericirii! Nepoata Reginei Elisabeta a II-a este însărcinată, iar marea veste a fost făcut de ea și de soțul ei pe contul personal de instagram, unde au publicat o imagine cu o pereche de botoșei de bebeluș.

„Eu și Jack suntem extrem de încântați pentru începutul anului 2021”, a scris Eugenie.

La scurt timp după, a urmat și confirmarea Palatului Buckingham, pe contul oficial de Twitter al Familiei Regale. În mesajul de pe rețeaua socială, a fost dezvăluit și faptul că cel de-al nouălea strănepot al Reginei Elisabeta se va naște la începutul anului 2021.

 „Alteța Sa Regală Prințesa Eugenie și Mr. Jack Brooksbank sunt foarte încântați să anunțe că vor deveni părinți la începutul anului 2021Ducele de York și Sarah, Ducesa de York, domnul și doamana George Brooksbank, Regina și Ducele de Edinburgh sunt încântați de veste”.

Prințesa Eugenie de York și Jack Brooksbank și-au unit destinele în cadrul unei ceremonii impresioannte, în urmă cu doi ani, pe data de 12 octombrie. Marele eveniment a avut loc la capela St. George a Castelului Windsor.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest