Prințul Cristea a ieșit la atac! Vrea să îi arate Biancăi Drăgușanu că încă mai poate

 

Între timp însă, Prinţul Cristea nu s-a putut abţine şi a ieşit la atac! Vrea să îi arate Biancăi că încă mai poate şi şi-a tras iubită nouă!

De câteva zile, prin lumea de fiţe a Capitalei, se tot zvoneşte că Adrian Cristea este îndrăgostit din nou. Vă întrebaţi cine este domnişoara care i-a suci minţile? Consuela pe numele ei, tânăra în vârstă de 25 de ani  este foarte diferită de fostele iubite ale prinţişorului, căci nu este fotomodel, ci este studentă la medicină. Bine, mai cochetează ea din când în când cu modelingul, ba chiar a câştigat şi concursul de miss boboc al liceului unde a învăţat.

Toată lumea ştie că moldovencele sunt frumoase, aşa că nici iubita lui Cristea nu putea fi mai prejos. Blondina cu forme apetisante şi picioare superbe pare că ştie ce vrea de la viaţă, aşa că este hotărâtă să devină medic estetician. Nu băgăm mâna în foc, dar pare că tânăra a şi trecut deja de câteva ori pe la cabinetul medicului căci decolteul generos şi buzele mari, ne cam pun pe gânduri.

Dar să revenim la povestea lor de dragoste. Apropiaţii spun despre Cristea şi Consuela că se potrivesc de minune, aşa că mergem şi noi pe încredere şi le dorim numai bine, şi poate cine ştie...acum de când s-a apucat de croitorie, Cristea îşi face şi lui un costum de mire şi poate într-o zi în vom vedea şi la altar. 

 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest