Prințul Harry și Meghan Markle au „divorțat” oficial de Casa Regală! Nu mai primesc niciun ban de la Charles!

 

Prințul Harry și Meghan Markle au „divorțat” oficial de Casa Regală. Cei doi nu mai au nicio pretenție regală, iar cecul de 2,4 milioane de lire sterline pentru Frogmore Cottage înseamnă că nu mai există cale de întoarcere în sânul familiei regale.

Potrivit informațiilor din presa internațională, după ce Prințul Harry și Meghan Markle au primit 2,4 milioane de lire sterline din banii publici după nunta lor, proaspeții căsătoriți nu au văzut gestul ca pe o dorință a naținunii să îi ajute să își găsească drumul, ci mai degrabă, un băț cu care să îi bată.

La scurt timp după ce au dezvăluit faptul că vor deveni producătorii unor emisiuni și reality-show-uri de pe Netflix, contract pe care l-au semnat pentru 75 de milioane de lire sterline, Prințul Harry și Meghan Markle au plătit factura de 2,4 milioane de lire sterline pentru Frogmore Cottage.

Mai mult de atât, o sursă apropiată ducilor de Sussex a dezvăluit că cei doi nu vor mai lua niciun ban de la Charles, reprezentând o bifurcație în drum pentru Harry și Meghan. Gestul lor este văzut de toată lumea ca un divorț oficial de Marea Britanie, înlăturând orice pretenție ce ar putea avea un rol viitor în Familia Regală.

Averea Prințului Harry este estimată la 20 de milioane de lire sterline. O parte este moștenită din moșia mamei sale și o parte din fondurile fiduciare de la Regina Mamă.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest