Prințul Harry și Meghan Markle vor produce seriale și documentare! Au semnat deja contractul cu platforma de streaming!

 

Prințul Harry și Meghan Markle vor fi producătorii unor seriale și documentare dedicate atât copiilor, cât și adulților! Cei doi au semnat un contract multianual cu platforma de streaming Netflix.

După ce au renunțat la calitatea de membri ai casei regale britanice și s-au mutat în sudul Californiei, alături de fiul lor, viața Ducilor de Sussex s-a schimbat radical. Deciși să se bucure din plin de libertatea pe care o au acum, Prințul Harry și Meghan Markle au dat lovitura cu un proiect inedit.

Astfel că cei doi au semnat deja un contract multianual cu platforma de streaming Netflix pentru care vor produce mai multe programe TV. Conform informațiilor din presa internațională, vor fi producătorii atât unor emisiuni pentru copii, cât și a unor seriale de tip reality-show cu scenariu prestabilit.

"Ne vom concentra pe crearea de conţinuturi care informează, dar care şi oferă speranţă. În calitatea noastră de tineri părinţi, realizarea unor programe care inspiră întreaga familie este o chestiune importantă", au declarat Meghan Markle și Prințul Harry într-un comunicat.

Decizia de a produce seriale și documentare, vine in urma dorinței de a deveni independenți din punct de vedere financiar, fiind și unul dintre motivele plecării din Casa Regală Britanică.

Nu se mai întoarce la Hollywood

Deși s-a făcut cunoscută datorită rolului excepțional din „Suits”, Meghan Markle nu își dorește să își reia cariera cinematografică.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest