Prințul Harry, sub același acoperiș cu soacra, după ce a renunțat la Familia Regală Britanică! Căt a costat casa în care se vor muta

 

Prințul Harry și Meghan Markle au zguduit Familia Regală din temelii, la începutul anului, atunci când au anunțat că vor renunța la calitățile de membri importanți ai Casei Regale. Ducii de Sussex au decis să înceapă o viață nouă separat, departe de Marea Britanie, iar schimbarea atrage de la sine și o altă locuință.

După multe controverse și încercări, iată că prințul Harry și Meghan Markle se vor bucura de un conac de milioane de dolari în Los Angeles, casă în care va locui și mama actriței. Locuința a costat nici mai mult, nici mai puțin de 13 milioane de dolari, fiind poziționată în Pacific Palisades, Los Angeles și are șase dormitoare, o piscină și o anexă.

Mai mult decât atât, se pare că locuința a fost a producătorului “Fast and Furious”, Steve Chasman, iar bugetul a fost stabilit de Meghan Markle, potrivit The Sun. Pe lângă organizarea financiară, actrița a insistat și ca mama sa în vârstă de 63 de ani, Doria Ragland, să se mute alături de ei.

Printre vecinii de seamă ai prințului Harry și Meghan Markle se numără Tom Hanks și bEN Affleck, care dețin domenii în apropierea conacului recent achiziționat de cei doi sau de prințul Charles. Potrivit presei străine, nu este exclus ca unul dintre “sponsorii” achiziție să fie chiar tatăl lui Harry, după ce acesta a recunoscut că are de gând să îi dea fiului său sume de până la 2,5 milioane de dolari pe an, din surse proprii.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest