Prințul Nicolae al României speră să se reapropie de Familia Regală, prin copilul pe care îl va avea cu soția sa!

 

Prințul Nicolae al României a făcut primele declarații despre copilul pe care îl va avea cu soția sa, Alina-Maria, cât și despre dorința de a se reapropia de Familia Regală prin viitorul moștenitor.

Prințul Nicolae a dezvăluit că soția sa nu a întâmpinat nicio problemă în timpul sarcinii, până acum. Nepotul Regelui Mihai I a mai ținut să precizeze că deși devine pentru a doua oară tată, dat fiind ca mai are un copil, tot are emoții imense pentru marele moment care va avea loc peste puține luni, în noiembrie.

„Aşa cum cred că ştie toata lumea, eu sunt tată de câţiva ani deja, dar desigur acum contextul este diferit. Sunt sigur că din noiembrie viaţa mea se va schimba foarte mult şi bineînţeles în bine. Acum ne pregătim mai mult din punct de vedere psihic. Ne bucurăm foarte mult de această veste şi de viitorul nostru copil”, a spus Prințul Nicolae.

Speră la reapropierea de Familia Regală

Prințul Nicolae de România a vorbit și despre dorința de a se reapropia de Familia Regală prin copilul pe care îl va avea cu soția sa. Nepotul Regelui Mihai I a mărturisit că la botezul viitorului copil, despre care nu a dorit să spună dacă este băiat sau fată, vor fi invitați și membrii Familiei Regale, cu dorința de a intra, din nou, în sânul familiei.

"Imi voi invita familia si sper ca venirea unui copil ne va reapropia. Mi-as dori sa ii prezint copilului meu matusa si unchiul, cred ca ar avea multe de invatat de la ei", a mai declarat Printul Nicolae pentru "Adevarul".


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest