Prințul Nicolae și soția sa, părinți pentru prima dată! Când se va naște strănepotul Regelui Mihai

 

Prințul Nicolae și soția sa, Alina, sunt în culmea fericirii! Cei doi vor deveni părinți pentru prima dată și îl vor aduce pe lume pe strănepotul Regelui Mihai I, ultimul monarh al României.

Marele anunț a fost făcut chiar de nepotul Regelui Mihai I, Prințul Nicolae, pe pagina sa de socializare. Sunt fericit să va pot împărtași bucuria ca soția mea Alina Maria este însărcinată, cu primul nostru copil care va veni pe lume în luna noiembrie.Ocrotit de dragostea familiei, copilul nostru va fi educat în respectul strămoșilor si al valorilor tradiționale, în spiritul iubirii și al responsabilității, față de țară, în credință în care a fost botezat, ca si bunicul meu, Regele MIhai. Așa șa ne ajute Dumnezeu. Nihil Sine Deo!", a scris Prințul Nicolae pe pagina sa de Facebook.

Când se va naște micuțul

În luna noiembrie, Prințul Nicolae și soția sa îl vor ține pentru prima dată în brațe pe cel pe care au de gând să îl educe în aceleași valori și tradiții ale familiei.

Prințul Nicolae mai are un copil dintr-o relatie anterioară și deși inițial nu a vrut să-l recunoască, odată ce și-a făcut testul de paternitate care a ieșit pozitiv, a mărturisit că își va asuma toate responsabilitățile legale care îi revin. Din cauza aventurii, titlul de principe al României pe care l-a primit la vârsta de 25 de ani, i-a fost retras pe 1 august, în 2015.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest