Prințul Philip nu ar fi vrut să se căsătorească cu Regina Elisabeta a II-a! Era îndrăgostit de o altă femeie

 

În noua carte biografică „Prince Philip Revealed” au fost dezvăluite detalii din viața amoroasă a Prințului Philip. Se pare că acesta nu ar fi vrut să se căsătorească cu Regina Elisabeta a II-a, fiind îndrăgostit de o altă femeie.

În 1939, Prințul Philip avea 18 ani și era cadet la Colegiul Regal Naval atunci când a cunoscut-o pe Prințesa Elisabeta, care avea doar 13 ani. Dădaca acesteia a dezvăluit că Elisabeta a știut din prima clipă în care s-au întâlnit, că Prințul Philip avea să devină bărbatul vieții ei, iar la șapte ani după primele priviri, s-au și căsătorit.

Prințul Philip nu ar fi vrut să se căsătorească cu Regina Elisabeta a II-a!

Chiar și așa, se pare că Prințul Philip nu ar fi vrut sa se căsătorească cu Regina Elisabeta a II-a. Potrivit spuselor expertei regale Ingrid Seward, acesta ar fi fost îndrăgostit de scriitoarea Daphne du Maurier și chiar dacă nu ar fi avut relații intime, la sfârșitul sejurului, Prințul i-ar fi mărturisit că nu vrea să se întoarcă, ci să rămână acolo cu ea. Însă scriitoarea nu a fost de acord cu decizia acestuia și l-a convins să nu facă asta.

Mai mult de atât, surse din apropierea cuplului regal, au dezvăluit că deși Prințul Philip a fost un tată extrem de atent și se purta minunat cu copiii săi în primii ani ai vieții lor, odată cu creșterea acestora, a început să își piardă interesul față de ei și să se distanțeze.

Așa s-a întâmplat și cu Prințul Charles, pe care l-a trimis la un internat dur pe care acesta l-a detestat. Și chiar dacă în anii copilăriei, relația dintre cei doi a fost rece, acum sunt apropiați, tatăl lui Charles fiind de acord chiar și cu mariajul acestuia cu Camilla Bowles.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest