Problema cu care s-a confruntat Cristina Belciu la o vârstă fragedă: „Se putea destrăma totul”

 

Fosta iubită a lui Cristian Boureanu a trebuit să stea departe de părinții ei pentru un an. Modelul a dezvăluit în exclusivitate la Antena Stars cea mai grea situație trăită în copilărie.

 

Cristina Belciu nu a avut o copilărie deloc ușoară și asta din pricina unei probleme de sănătate cu care s-a confruntat mama ei și care, din câte se pare, au marcat-o profund. Totul s-a întâmplat când modelul avea doar 9 ani. Atunci s-a aflat de boala gravă de care suferea mama sa, iar părinții au luat o decizie radicală. Pentru a o pune la adăpost pe fetița lor, au hotărât să o trimită pentru o perioadă la bunici.

 

Chiar dacă se înțelegea bine cu bunicii, Cristina Belciu a simțit destul de profund despărțirea de familie timp de un an. „Când eram eu prin clasa a III-a, mama mea a avut o boală mai gravă și un an am stat cu bunicii mei, cu care mă înțeleg bine, dar îți dai seama că e greu ca fetiță să faci față sentimentelor care te încearcă. Au fost momente în care mi-a dat seama că familia nostră se poate destrăma și deși eram foarte apropiați și în momentul respectiv, tot evenimentul ăla ne-a unit mai tare și ne-a păstrat așa chiar și după ce s-a rezolvat problema medicală.”, a declarat Cristina Belciu în exclusivitate pentru Antena Stars.

 

Fosta iubită a lui Cristian Boureanu a spus că a ascultat în secret conversațiile dintre părinții ei, astfel încât chiar dacă avea o vârstă fragedă înțelegea tot ce se întâmpla. Momentele de atunci, din copilărie, au lăsat o serie de urmări și în prezent, susține modelul.

 

„În momentul ăla, eu încercam să fiu foarte puternică și să nu le transmit lor suferința mea. (...) Asta cumva cred că m-a afectat și acum în prezent, mi-a lăsat câteva urme de anxietate și încerc să-mi ascund sentimentele sau emoțiile când e cazul. (...) Știam ce se întâmplă pentru că eram destul de hoață și ascultam ce vorbeau cei din jurul meu. Ei cred că nu știau că eu știu, dar eu știam tot și cu atât mai mult trebuia să îmi ascund reacțiile și să pară că totul este extraordinar.”, a mai spus fosta parteneră a lui Cristian Boureanu pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest