Probleme în căsnicia Andei Adam? A șters toate pozele cu soțul său de pe internet/ VIDEO

 

Între Anda Adam și partenerul de viață, lucrurile par să nu mai meargă așa de bine ca la început. Iar după ce a șters toate pozele cu soțul său de pe instagram, mulți s-au întrebat dacă nu urmează și un divorț.

Mariajul dintre Anda Adam și soțul său pare că scârțâie. Și nu noi spunem asta, ci indiciile care s-au tot arătat in ultima vreme. Cântăreața nu mai are nicio imagine cu partenerul său de viața pe contul său de socializare și același lucru se întâmplă și în cazul lui. De adăugat ar mai fi și faptul că cei doi nu se mai urmăresc pe rețelele sociale. Iar de departe cel mai elocvent indiciu ar fi că Anda Adam nu mai poartă verigheta.  

Anda Adam, povești controversate de amor

Anda Adam a fost într-o relație cu prezentatorul Victor Slav alături de care a stat șase ani, iar despărțirea nu a fost una care i-a lăsat un gust prea plăcut. Chiar și așa, artista și-a găsit sufletul pereche la vârsta de 40 de ani. Pe Sorin Nicolescu, bărbatul cu care are o fetiță minunată, pe nume Evelin și alături de care a învățat ce înseamnă familia.

Și chiar dacă există o diferență de vârstă de cinci ani între cei doi, Sorin a cerut-o în căsătorie pe artistă, în luna iunie a anului 2015, fiind sigur că și-a găsit aleasa. Dar iată că, după acum, se confruntă cu probleme în cuplu, iar semnele de mai sus stau drept mărturie.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest