Probleme în Paradis pentru Lora și Ghenu? Mesajul care a ridicat semne de întrebare: „Răzbunarea omului iubit”

 

Lora și Ghenu formează unul dintre cele mai solide cupluri din lumea mondenă! Cei doi amorezi se afișează în ipostaze romantice ori de câte ori au ocazia, astfel că ultimul mesaj scris de artistă pe contul său de socializare a reușit să uluiască pe toată lumea și să ridice mari semne de întrebare în ceea ce privește relația ei! Oare să existe probleme în Paradis pentru cei doi?

După ce au fost blocați aproape jumătate de an în Bali, din cauza restricțiilor în contextul pandemiei de coronavirus, Lora și Ghenu au reușit sa se reîntoarcă pe meleaguri românești. Și chiar dacă sosirea în România ar fi trebuit să reprezinte un prilej de bucurie, se pare că artista nu este chiar fericită... sau cel puțin asta a înțeles toată lumea din ultimul mesaj pe care l-a scris pe contul său de socializare.

Din fericire, se pare că mesajul scris a fost doar o descriere a viitoarei piese pe care o va lansa, acum, că s-a întors în țară. Lora și-a deschis sufletul în fața fanilor și a vorbit despre rănile adânci care încă nu i s-au vindecat, semn că următorul hit va avea legătură cu sentimentele de dezamăgire și de durere cărora nu le-a dat glas până acum.

"Ai fost vreodată acuzat/ă de ceva ce n-ai făcut? Au fost vreodată gesturile, faptele sau vorbele tale înțelese greșit? Și dacă peste toate astea adăugăm răzbunarea omului iubit.ne trezim cu răni greu de vindecat. Dar vindecarea are nevoie de timp. E un proces în care trebuie să crezi. "O rană" va spune o poveste și îmi doresc să fii acolo să o asculți și să o dai mai departe. #încurând" a scris vedeta pe pagina ei de Instagram.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest