Problemele cu care se confruntă WRS: ”De zece ani simt că mă sufoc”

 

Concurentul de la ”Te cunosc de undeva” a mărturisit în exclusivitate la Antena Stars că nu are deloc fițe, spunând chiar că-și cumpără haine de la second hand.

 

Chiar dacă a reprezentat România la Eurovision, iar acum este una dintre vedetele care participă la show-ul ”Te cunosc de undeva”, WRS rămâne un tip modest. El a dezvăluit, în exclusivitate la Antena Stars, că a crescut la țară, iar mutarea în București a avut o serie de repercusiuni. Astfel, cântărețul a spus că se sufocă la bloc și și-a propus să-și cumpere o casă.

 

Veniturile sale au crescut considerabil în ultima perioadă, acesta fiind și motivul pentru care a început deja să-și facă o serie de planuri financiare, ce includ achiziționarea locuinței. WRS preferă însă să rămână modest, spunând în exclusivitate la Antena Stars că încă merge cu metrolul ori cu bicicleta și că nu este deloc adeptul hainelor de fițe, de la designeri cunoscuți, iar atunci când vede îmbrăcămintea care-i place inclusiv în magazine second – hand nu ezită să o cumpere.

 

„Vreau să-mi cumpăr și eu un teren, vreau să-mi fac o casă. Am fost crescut la țară și de când m-am mutat la bloc, de 10 ani, simt că mă sufoc. Visez la grădina mea, cum cresc roșii, fac un solar .... (...) Acum am început să câștig mult mai bine față de cum trăiam înainte și sunt mult mai atent cu banii. Cumpăr și din second-hand-uri, merg la târguri, îmi mai face și maică-mea haine. Mi se pare că stilul e cumva ... trebuie să fii tu și să porți tu haina. Evit ideea de snobism. Eu n-am d-astea, merg cu metroul în continuare, merg cu bicicleta în București, adică nu am fițe de vedete. Îmi place, că mă păstrează om. Vreau să păstrez contactul cu realitate, că noi artiștii mi se pare că trăim așa într-o bulă și uităm în ce lume trăim.”, a spus WRS, pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest