Problemele de sănătate cu care s-a confruntat Irina Deaconescu în timpul sarcinii: „Eram foarte îngrijorată”/ VIDEO

 

După ce a dezvăluit că urmează să devină mămică pentru prima dată, Irina Deaconescu a oferit din ce în ce mai multe detalii despre momentele prin care a trecut atunci când a aflat că este însărcinată, cât și despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat pe parcursul celor șapte luni.

Irina Deaconescu și Cristi Manea vor deveni părinți pentru prima dată. Și chiar dacă au doar 22 de ani, vloggerița a dezvăluit că nu se teme de noul rol, ci din contră, este nerăbdătoare să își țină copilul pentru prima dată în brațe.

Pentru că a preferat ca timp de șapte luni să își țină sarcina ascunsă, nu mulți sunt cei care cunosc problemele cu care s-a confruntat Irina Deaconescu în primul trimestru. Vloggerița a dezvăluit că în primele luni a trăit cea mai grea perioadă din viața ei din cauza stărilor de rău și a durerilor care puneau stăpânire pe corpul ei.

A fost groaznic. Sincer, cred că a fost una dintre cele mai grele perioade din viața mea. Îmi era rău constant. În fiecare zi nu apucam să mănânc și eram foarte îngrijorată, pentru că mi se părea că bebelușul meu nu o să primească tot ce are nevoie prin faptul că nu pot mânca. Mă trezeam cu dureri de cap și stări de amețeală. Nu puteam face nimic”, a povestit blondina, pentru Showbiz Report.

Din fericire, perioada grea a trecut, iar acum abia așteaptă să își vadă copilul și să se bucure de el alături de fericitul tătic, Cristi Manea.

A fost greu și mi se părea că nu o mai treacă niciodată. Acum a trecut și sunt foarte, foarte bine. Mă simt minunat acum. Chiar am o energie, nu știu de unde vine energia asta. Dar mă trezesc... am chef să fac tot felul de lucruri. M-aș duce pe munte, aș alerga!”, a mai zis ea.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest