Profeţiile lui Arsenie Boca, o nouă provocare! Când va fi marele cutremur în ţara noastră?

 
+3 click pentru
galerie

Părintele Arsenie Boca ne dă fiori şi la 25 de ani de la moartea lui. Sfântul care i-a prezis moartea lui Ceauşescu, dar şi declanşarea revoluţiei din 1989 a făcut mai multe profeţii care ne pun oe ganduri. Când va avea loc marele cutremur din România şi ce se va alege din ţara noastră?

Arsenie Boca a murit acum 25 de ani, dar profeţiile lui bântuiesc şi acum. Marele cutremur e cel care ne înfioară cel mai mult, iar sfântul chiar a vorbit despre această nenorocire.

"Ne-a spus că o să ne pască un mare cutremur şi blocurile din Bucureşti vor ajunge ca şi cutiile de chibrituri. Mulţi vor pleca din ţară, dar puţini se vor întoarce. Va veni vremea când vor dori să se întoarcă şi n-or mai putea, căci România va fi înconjurată de flăcări", e previziunea groaznică a lui Arsenie Boca.

Preotul nu s-a oprit aici. Bucureştiul are parte de un viitor groaznic.

"Pe Bucureşti s-a ouat de două ori, referindu-se la bombardamente, iar când se va oua a treia oară, Bucureştiul va fi şters de pe faţa pământului, deoarece acolo forfotesc păcatele. Într-o parte de lume vor fi războaie, în altă parte cutremure, în alta înecări, vor fi accidente peste accidente, vor fi boli necunoscute şi fără leac", s-a mai scris în previziunile lui.

Aflaţi mai multe detalii din materialele video de mai sus!

Foto: Jurnalul.ro

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest