Proiectele și programul aglomerat au făcut-o pe Larisa Udilă să pună nunta pe planul secund: ”Poate la anul”

 

Bruneta este căsătorită civil cu tatăl copilului ei, dar firesc își dorește să îmbrace rochia alba și să facă legămintele în fața divinității.

Larisa Udilă și soțul ei au un program extrem de încărcat, astfel încât au decis, de comun acord, să amâne nunta, pe care inițial o doreau în acest an. Cei doi sunt foarte implicați în activitățile pe care le întreprind și care le aduc venituri consistente, astfel încât de curând și-au cumpărat un apartament de lux la Dubai. Investiția din Orașul Milionarilor nu este singulară, la finalul anului trecut și-au achiziționat și un bolid de lux, în valoare de aproximativ 100.000 de euro.

”WE DID IT! Mașina noastră de familie este aici. Ne-am dorit mult să ne schimbăm mașina cu una mult mai spațioasă. Sunt curioasă dacă și vouă vă place acest model de mașină”, a scris Larisa Udilă, pe Instagram

Revenind la nuntă, Larisa Udilă a spus, în cadrul unui interviu acordat pentru Antena Stars, că o va face, cel mai probabil, anul viitor. ”Nu cred că reușim anul acesta, cu toate că ne-am fi dorit foarte mult și am pornit anul tocmai în ideea aceasta că facem nunta.

Dar au fost multe lucruri pe care ne-am fi dorit să le facem înainte de nuntă și cu ajutorul lui Dumnezeu cred că le vom finaliza. Poate, de ce nu, anul viitor vom avea șansa să facem nunta”, a declarat Larisa Udilă, la Antena Stars


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest