Propunerea foștilor socri e un coșmar pentru Antonia! Ce trebuie să facă să-și vadă fiica?

 

I-au făcut o propunere care i-ar distruge cariera. Antonia a mai primit o lovitură din partea familiei fostului soţ. Socri locuiesc la Napoli, în Italia, şi au grijă de fetiţa artistei până când instanţa va decide cine primeşte custodia micuţei. Deşi se plânge că se topeşte de dorul fetiţei, cântăreaţa nu pare dispusă să îşi sacrifice cariera în muzică şi să se decide rolului de mamă cu normă întreagă.De aproape un an şi jumătate, Antonia a fost despărţită de fiica ei pentru că nu s-a mai înţeles cu tatăl micuţei, italianul Vincenzo Castelano. Deşi avea o viaţă roz, artista a decis că e mai bine să pună punct mariajului. Nu a luat însă în calcul faptul că un divorţ nu se termină cu una cu două şi că cel mai tare suferă. copilul.


Iubirea nu i-o mai poate da înapoi, dar de întors acasă s-ar putea întoarce. Frumoasa mămică a Mayei a fost invitată de rudele lui Vincenzo să-şi facă bagajele şi să se mute împreună la Napoli de dragul fetiţei, doar că această schimbare i-ar pune punct carierei. Deşi o iubeşte pe copilă ca pe ochii din cap, cântăreaţa nu pare dispusă să facă un asemenea compromis.


Antonia s-a simţit constrânsă de fiecare dată când şi-a vizitat fiica în casa foştilor socri. Aşa că artista preferă să comunice cu Maya mai mult prin intermediul tehnologiei pentru că bunicii nu îi dau voie micuţei să vină în România. Ca să o simtă totuşi mai aproape de pielea ei, Antonia şi-a tatuat numele fetiţei pe. picior! La acelaşi gest a recurs şi fosta cumnată a vedetei, semn că cele două se întrec pentru dragostea coilului.


Tot ce mai poate face acum Antonia este să lupte cu toate armele în instanţă ca să obţină custodia fiicei sale.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest