Protejează-ţi rinichii şi tratează diabetul cu un ulei esenţial pe care îl poţi face acasă

 

Din ce în ce mai mulţi oameni apelează la puterea naturii pentru a trata diverse afecţiuni. Remediile naturale nu au efecte adverse asupra organismului, nu provoacă toxicitate şi sunt extrem de eficiente.

Amestecă ulei de măsline cu scorţişoară şi vei obţine un ulei esenţial care are o mulţime de beneficii asupra copului. Îţi protejează rinichii, tratează diabetul şi este un foarte bun afrodisiac, conform site-ului secretele.com.

Ai nevoie de următoarele ingrediente pentru a-l prepara:  

- 8-10 batoane de scorțișoară 

- 400 de ml de ulei de măsline

Mod de preparare: 

Într-un borcan de 400 de ml în care trebuie să așezi batoanele de scorțișoară. Toarnă uleiul de măsline până când vei acoperi batoanele de scorțișoară. Așează borcanul într-un loc luminos, de preferat lângă fereastră. Lasă-l să stea timp de 3 săptămâni. Nu uita să agiţi borcanul în fiecare zi. Acest lucru va elibera uleiul din scorțișoară în uleiul de bază. După trei săptămâni, uleiul din batoanele de scorțișoară va fi complet eliberat, și astfel, veiobține uleiul esențial de scorțișoară. Folosind o bucată de tifon, strecoară uleiul pentru a-l separa de scorțișoară. Pune uleiul de scorțișoară într-un recipient de culoare brună și depozitează-l într-un loc răcoros și uscat.

Uite câte afecţiuni poţi trata cu uleiul esenţial de scorţişoară:

Pentru diabet 

Adaugă 3-4 picături de ulei esențial de scorțișoară la fiecare farfurie de mâncare consumată. O bună metodă de consum este adăugarea lui la orice salată. Consumul acetor picături de ulei oferă toți nutrienții din scorțișoară. Consumând zilnic acest ulei de scorțișoară, nivelul de glucoză din sânge se va stabiliza iar funcțiile pancreasului se vor îmbunătăți. Uleiul esențial din scorțișoară conține cinamaldehidă care exercită un puternic efect de scădere a glucozei din sânge. 

Protejează rinichii 

Uleiul esențial de scorțișoară are un efect protector asupra rinichilor. S-a constatat, faptul că acest ulei poate preveni deteriorarea rinichilor indusă de alimentația precară. 

Infecțiile tractului urinar 

Femeile sunt în special cele predispuse la infecții ale tractului genito-urinar genital, deși aceste infecții afectează marea majoritate a oamenilor. Aceste infecții sunt, în general, bacteriene sau fungice. Aceste infecții pot fi tratate cu o baie fierbinte în care ai adăugat 20 de picături de ulei esențial de scorțișoară, sau dacă adăugi 2-3 picături la un pahar cu apă pe care îl vei consuma dimineața pe stomacul gol. Acest obicei îți va crește libidoul, fiind un foarte bun afrodisiac. 

Artrită 

Uleiul esențial de scorțișoară folosit direct pe zonele afectate va calmă inflamația și te va scuti de durerile asociate artritei. Masajul regulat, o data pe zi, calmează și tratează cu succes artrita. 

Depresia 

Aroma uleiului esențial de scorțișoară va trezi și cele mai fine simțuri. Inspiră direct din flaconul de ulei esențial de scorțișoară timp de aproximativ un minut. Aromă acestui ulei îți calmează mintea și te ajută să depășești ușor sentimentele negative. 

Foto: Hepta

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest