Psoriazisul nu mai este o problemă! Tratează-l rapid şi uşor cu un remediu natural simplu

 

Destul de multe persoane suferă de psoriazis şi chiar dacă nu este o afecţiune foarte gravă, este destul de supărătoare pentru aspectul pielii. Aceasta apare atunci când celulele cresc prea repede, iar organismul nu are capacitatea de a integra excesul de celule, astfel încât acestea se adună pe suprafața epidermei și formează leziuni.

Psoriazisul îşi poate face apariţia la orice vârstă, din copilărie și până la o vârstă înaintată. Există, totuși, perioade în care psoriazisul este mai probabil să se declanșeze. Majoritatea oamenilor observă primele semne între 15 și 30 de ani. Aproximativ 75% dintre cei afectați au dezvoltat afecțiunea înainte să împlinească 40 de ani. O mare parte dintre ceilalți 25% se confruntă cu declanșarea psoriazisului când se află la o vârstă cuprinsă între 50 și 60 de ani, conform site-ului sanatate.bzi.ro.

Dacă nu reuşeşti să tratezi această boală, există un remediu natural, foarte simplu şi eficient, care te va ajuta să ameliorezi efectele acestei afecţiuni.

Ingrediente:

- ulei de arbore de ceai

- apă

Mod de preparare şi utilizare:

Se pun câteva picături de ulei de arbore de ceai și aceeași cantitate de apă într-un castron mic. Se amestecă bine. Acest amestec se aplică cu ajutorul discurilor demachiante pe zonele afectate ale pielii.

Eficienţa acestui tratament este mult mai mare dacă se aplică acest amestec pe timpul nopții, înainte de a merge la culcare. Se lasă peste noapte și se spăla zonă cu apa dimineață. De asemenea, poți aplica ulei de arbore de ceai nediluat direct pe zonele afectate. Încearcă mai întâi să aplici pe o zonă mai mică pentru a afla dacă ești alergic sau nu la acest tip de ulei.

Foto: Euforia.tv

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest