Punctele negre vor fi istorie după ce vei încerca acest truc! Este incredibil cât de bine funcţionează

 
+2 click pentru
galerie

Toată lumea îşi doreşte o piele frumoasă şi curată, însă de cele mai multe ori tipul de ten ne împiedică să obţinem rezultatele dorite. Dacă ai tenul gras sau mixt, problema se complică pentru că excesul de sebum favorizează apariţia punctelor negre şi a coşurilor.
 
Aceste coşuri mici şi proeminente, sunt incolore la început, iar atunci când intră în contact cu aerul și umezeala trec printr-un proces de oxidare care le da colorația întunecată maronie sau neagră. De aici provine şi denumirea de puncte negre. 

Unele puncte negre cu textură moale pot fi eliminate prin simplă spălare, dar marea majoritate au o consistență tare și sunt dificil de îndepărtat.

Dacă te-ai săturat de aspectul lor neplăcut, iar produsele cosmetice nu mai dau roade, foloseşte acest remediu simplu și eficient care te va ajuta să scapi complet de ele, chiar la tine acasă. Iată câte de uşor se prepară potrivit site-ului secretele.com.
 
Ingrediente necesare:  

  • Sare
  • Pastă de dinți cu mentă
  • 2-3 cuburi de gheață

Mod de preparare:
 
Amestecă și omogenizează bine într-un bol 1 lingură de sare cu 2 linguri de pastă de dinți cu mentă. Aplică pasta obținută pe piele și așteaptă 5 minute că să se usuce complet. Umezește apoi pielea ușor și masează pastă pe zonele cu probleme folosind mișcări circulare. 

La încheierea acestui procedeu, freacă pe piele un cub de gheață pentru a asigura strângerea și închiderea porilor. Usucă tenul prin tamponarea ușoară cu un prosop și pielea va fi perfect curată, netedă și luminoasă. Sarea deține proprietăți antibacteriene și este un ideal agent de exfoliere a pielii. 

Menta din compoziția pastei de dinți deschide porii pentru a-i permite sării să desfunde porii și să omoare microbii din interior. 

Foto: secretele.com

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest