Pune-ţi CEAPĂ în URECHI şi pe TĂLPI peste noapte! Vei rămâne UIMIT de ce se va întâmpla cu organismul tău

 

Ceapa este una dintre cele mai delicioase legume şi poate fi adăugată în orice fel de preparat pentru un plus de savoare. Pe lângă asta, poate fi utilizată în diverse feluri la care poate nici nu te-ai gândit până acum.

Ceapa este utilă la curățarea grătarului, dar poate să fie pusă în șosete sau urechi peste noapte, pentru a ajuta corpul să se vindece foarte multe boli printre care răceală, febră și simptome ale gripei, conform site-ului secretele.com.

Dacă te confrunți cu o durere violentă de ureche, încearcă acest leac băbesc. 

Ia o ceapă, tăie-o pe jumătate și scoate-i miezul. Pune apoi "inima" în ureche. Ai grijă însă să nu o împingi prea mult spre urechea internă, după care mergi la culcare. 

Dimineaţa, după ce te vei trezi, vei observa că te simți mult mai bine. Ceapa va înmuia orice impuritate (ceară, clei) formată în ureche, făcând mult mai ușoară procedura de curățare. Această legumă, are efectul natural de a calma inflamația urechii, care cauzează durerea.

O altă utilizare ingenioasă este aceea de a-ţi pune ceapă în tălpi. Acest obicei poate fi întâlnit în medicină tradițională chinezească. Chinezii au constatat că există mii de terminații nervoase la nivelul tălpilor, care comunică cu organele interne și sunt în strânsă legătură cu sistemul nervos. 

Când o ceapă tăiată este pusă pe talpă, ea elimină germenii și bacteriile, pentru că în mod natural, ceapa are proprietăți antibacteriale și antivirale. Acidul fosforic care e "de vină" pentru plâns, pătrunde în circulație și ajută ca sângele să se purifice în tot corpul. 

Dacă urmezi acest procedeu în mod regulat, de 2-3 ori pe săptămână, devii mai sănătos, iar organismul e mult mai pregătit să lupte în fața unor eventuale infecții sau inflamații.

Ceapa pusă în șosete sau în urechi poate fi exact remediul de care corpul tău are nevoie peste noapte. Este ieftin, 100% natural, și poate fi pregătit în confortul casei tale. Beneficiile sunt mult mai importante decât disconfortul produs de mirosul neplăcut.

Foto: Hepta

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest