Pune-ţi două picături de oțet și ulei de măsline în ureche! Este uluitor ce se va întâmpla

 

Igiena urechilor este foarte importantă şi ar trebui să nu uităm niciodată de ea pentru că este esenţială pentru sănătatea aparatului auditiv.  Ceară din urechi, sau cerumenul, este deseori corelată în mod direct cu impuritățile și murdăria care trebuie eliminate cu orice preț. 

Cu toate acestea, puţini oameni ştiu că cerumenul joacă un rol esențial în protejarea segmentelor interne ale urechilor tocmai împotriva acestor impurități, a prafului și a bacteriilor. Practic, acționează că o barieră împotrivă particulelor și microorganismelor care nu trebuie să pătrundă în ureche, conform site-ului secretele.com.

Corpul nostru are propriile sale mijloace de a elimină în mod natural excesul de cerumen, dar atunci când, din diverse motive, acest lucru nu se întâmpla, rezultatul este formarea dopurilor de ceară. 

Blocajele, sau dopurile de ceară, pot fi destul de dureroase și pot duce la o scădere a acuității auditive, așa că trebuie să știi cum să le îndepărtezi în mod corect. 

Majoritatea oamenilor folosesc bețișoare pentru curățarea urechilor, care tind să facă mai mult rău decât bine. Folosirea bețișoarelor igienice poate să împingă acumulările de ceară și mai adânc în canalul urechii, ducând adeseori la complicații.

Dr. David Hill, un medic cu experienţă, are câteva sfaturi foarte utile pentru curăţarea urechilor.

Ai nevoie de:

- oţet de mere

- ulei de măsline

Cum trebuie să procedezi?
 
Amestecă uleiul de măsline şi oţetul de mere în cantități egale, iar această soluţie poate fi deosebit de eficientă în eliminarea dopurilor de ceară încăpățânate și dureroase.

Totul este extrem de simplu şi eficient. Doar două picături din acest amestec îţi vor curăţa perfect urechile. Merită să încerci acest remediu!

Foto: secretele.com

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest