Pune-ţi PICIOARELE în apă RECE seara, înainte de culcare! Vei fi UIMIT de ce se va întâmpla cu organismul tău

 

Senzaţia de picioare grele şi obosite este uneori chiar greu de suportat şi nu sunt deloc puţini oamenii care se confruntă cu astfel de afecţiuni zilnic. Poate ai recurs până acum la diverse creme şi remedii care promiteau că te scapă de aceste neplăcute simptome, însă nu au avut efectele dorite.

Există metodă mai simplă decât crezi care te ajuta să te relaxezi complet şi să scapi de senzaţia de picioare grele. De asemenea, această metodă te ajută să scapi şi de răceală şi îţi va consolida imnitatea.

Tot ce trebuie să faci este să îţi înmoi picioarele în apă rece, la fiecare patru ore, este sfatul unui celebru kinetoterapeut rus pe nume Sergei Bubnovsky, potrivit site-ului sanatate.bzi.

"În fiecare seară, atunci când vii acasă după o zi grea la locul de muncă, înmoaie picioarele în apa rece! Nu ar trebui să folosești apa caldă! Intră în cadă și bucură-ți doar picioarele. Lovește ușor apa cu tălpile, joacă-te cu ea și fă asta 10-15 minute, apoi ieși și usucă-ți picioarele. Puneți apoi șosetele de lâna preferate. Faceți asta în fiecare seară pentru a stimula imunitatea. Nu te speria, această metodă nu îți va afecta sănătatea, ci îți va face bine", recomandă Bubnovsky. 

Foto: Hepta

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest