Purifică-ţi ficatul şi sângele, tratează obezitatea şi bolile respiratorii cu un singur remediu 100% natural

 

Din ce în ce mai multe persoane au încredere în tratamentele naturiste pentru nu au efecte adverse asupra organismului, iar de multe ori dau rezultate mult mai bune decât medicamentele din comerţ. Poţi să elimini toxinele din organism, să-ţi purifici sângele şi ficatul cu un singur tratament natural şi de efect.

Există o combinație puternică care restabilește echilibrul fizic și energetic, intensifică activitatea hormonală, conform site-ului sanatate.bzi.ro. Siropul cu miere preparat din nuci verzi este indicat pentru copiii care au imunitatea scăzută și tuturor celor care suferă de anemie.

Acest remediu simplu ajută și la purificarea ficatului, stomacului și sângelui. În plus, este un medicament natural excelent în tratarea afecțiunilor gâtului și ale tractului respirator, îndeosebi în cazurile de bronșită, de afecțiuni ale sistemului imunitar, de obezitate și de afecțiuni respiratorii cronice.

Ingrediente:

 - 40 de nuci tinere verzi în coajă
 - un kilogram de miere de calitate

Mod de preparare:

Se spăla nucile și se tăie în sfeturi. Se pun într-un borcan de sticlă și se toarnă miere peste ele. La tăierea nucilor se poartă mănuși, deoarece poți să-ți pătezi degetele. Închide borcanul bine și lasă-l timp de o luna la soare. Se amestecă din când în când. După o perioadă de timp, acestea își lasă sucul vindecător în miere; mierea începe să se dilueze și devine mai închisă la culoare. Atunci, se scot nucile și siropul rezultat este remediul pe care o să-l utilizăm. Se păstrează într-un loc răcoros și întunecat.

Se consumă o linguriță pe zi, dimineață pe stomacul gol.

Foto: Hepta

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest