Qreator by IQOS vă invită la spectacolul „Noi4”, transmis astăzi live pe Facebook

 

Pentru a face tranziția mai ușoară de la joi la vineri, Qreator by IQOS vă propune ceva ce, cu siguranță, vă lipsește: un spectacol de teatru. „Noi4” se joacă astăzi la Qreator by IQOS și se transmite live pe pagina de Facebook.

Cu începere de la ora 19:00, lăsați deoparte orice planuri aveați și pregătiți-vă pentru un spectacol de teatru de cea mai bună calitate, scris de Lia Bugnar. „Noi4” se bucură de o distribuție de excepție, un motiv în plus pentru a te alătura iubitorilor de teatru pe pagina de Facebook Qreator by IQOS și a-i revedea pe Marius Manole, Maria Obretin, Oana Tudor și Lia Bugnar.

„Noi4” este un spectacol scris în glumă, jucat în glumă, dar care a ajuns o întâmplare foarte serioasă. O întâmplare în care se abordează teme superficiale, dar și o sumedenie de teme fundamentale. Sub umbrela acestor teme cuprinsul  este surprinzător de eclectic și deopotrivă tragi-comic. Una peste alta, când tragi linie la final, ai o comedie de toată isprava. Astfel, timp de 90 de minute, vă veți bucura de o experiență artistică de-a dreptul fascinantă.

Noutatea pe care spectacolul o aduce este dată de jocul inedit al actorilor, care trec cu repeziciune de la o stare la alta și integrează în jocul lor actoricesc observații și reacții care fac spectatorul să nu mai distingă granița clară dintre convenție și realitate. Altfel spus, publicul se va întreba, pe alocuri, dacă actorii „și-au ieșit din rol” și se distrează pe seama propriului personaj sau dacă este totul parte din spectacol.

Marius Manole și Lia Bugnar revin online pe pagina de Facebook Qreator by IQOS la câteva luni de la spectacolul Aici nu se simte, jucat și transmis live, în luna mai. Spectacolul a făcut parte din seria evenimentelor online – Qreator Home Together Edition organizată de Qreator by IQOS începând cu luna martie. Prin acestea, hubul cultural își propune să realizeze o punte de legătură între artiștii români și publicul dornic de evenimente culturale.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest