Radio ZU lanseaza ZU Music Awards!

 

De Ziua Îndrăgostiților, Daniel Buzdugan și Mihai Morar au anunțat în direct la matinalul de la radio următorul eveniment de amploare care poartă semnătura ZU. Este vorba despre ZU MUSIC AWARDS (ZUMA). Cel mai tare spectacol de premii muzicale din România va avea loc joi, 3 aprilie, de la ora 17:00 la Romexpo.

Pentru că tot ce se întâmplă sub umbrela Radio ZU este făcut din dragoste pentru muzică, Buzdugan și Morar au decis să anunțe prima ediție ZU Music Awards chiar de Valentine’s Day. O parte dintre artiștii nominalizați au primit alături de invitația la eveniment câte o „valentină” sub forma unei scrisori în care Radio ZU își arată în versuri aprecierea față de munca fiecărui interpret.

Căștigătorii de la ZU Music Awards vor fi deciși de către public. Pe www.radiozu.ro se găsește pagina cu nominalizările, iar fanii artiștilor români își pot vota preferații o dată pe zi.

Categoriile care așteaptă decizia publicului sunt :

Cea mai bună piesa pop, Cea mai bună piesa hip-hop, Cea mai bună piesa dance, Cea mai bună artistă, Cel mai bun artist, Cel mai bun grup, Cea mai bună colaborare, Cea mai bună colaborare, Cel mai bun live al anului la ZU și Cea mai bună piesă internațională a anului.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest