Radu Mazăre nu se mai însoară? Motivul pentru care cununia civilă ar putea să nu mai aibă loc VIDEO

 

Cu numai câteva zile înainte de nunta din închisoare, Radu Mazăre a primit o veste care ar putea reprezenta un real impediment în calea cununiei civile cu Roxana, femeia care îi este alături de peste 15 ani.

Se pare că fostul edil al Constanţei a fost mutat la Poarta Albă, de la Rahova – penitenciarul în care fusese închis până acum. Potrivit surselor Spynews.ro, transferul poarte sta în calitatea fericirii sale. Iar asta pentru că Radu Mazăre şi iubita lui au primit ok-ul, pentru căsătorie la Rahova, nu la Poarta Albă.

Roxana Mihalache, mărturisiri despre nunta din penitenciar

Roxana Mihalache a vorbit deschis despre frumoasa poveste de dragoste pe care o trăieşte alături de Radu Mazăre. În ciuda faptului că mariajul este lucrul la care visează orice femeie, iubita fostului edil a măturisit că deşi se bucură că urmează sa facă pasul cel mare, pentru ea nu contează atât de mult un act, dat fiind că relaţia lor funcţionează de ceva timp, pe prinicpiul unei căsnicii.

"Nu m-am așteptat, a fost o surpriză plăcută. Sincer, relația pe care o am cu Radu a fost ca și cum eram deja căsătoriți, eu o simt că pe o relație deja oficializată. Nu e ușor, dar trecem peste că nu avem de ce să stăm să ne chinuim. Inelul, rochia și lucrurile materiale nu sunt atât de importante pentru mine. Problemele lui juridice au fost mai importante, eu l-am înțeles, l-am susținut, nunta nu era urgentă" a declarat Roxana Mihalache.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest