Radu Mazăre, sărbătorit de familie la Penitenciarul Rahova! „Nu îşi poate dori nimic”

 
+3 click pentru
galerie

Este o zi importantă pentru Radu Mazăre. Fostul edil al Constanţei împlineşte 51 de ani şi va fi sărbătorit de cei dragi lui. Familia sa a ajuns vineri la Penitenciarul Rahova pentru a-l putea vedea şi îmbrăţişa.

Mihai, fratele fostului primar a declarat că nu îi poate face niciun cadou, deoarece nu are voie să primească nimic. În ciuda acestui lucru, familia acestuia se bucură extraordinar de mult că îl pot îmbrăţişa şi vedea faţă în faţă, fără să existe un geam între ei.

"Aţi văzut că am venit cu soare de la Constanţa? Nu avem niciun cadou că nu avem voie să aducem cadouri. Avem tradiţionala paporniţă cu ce se poate aduce aici. Sunt nişte prăjituri. Insistă mama să le pună, eu i-am spus că nu le va primi. Nu le-a făcut mama, că nu trebuie să aduci nimic gătit. Trebuie să cumperi şi să fie sigilat şi împachetat. Nu ne-a spus ce îşi doreşte, că ştie şi el că nu poate să îşi dorească nimic, din păcate asta este. Ziua lui va fi foarte anostă, bucuria este că ne revedem noi între noi şi că, după atâta vreme, stăm în sfârşit faţă în faţă fără un geam", a declarat Mihai Mazăre înainte de intrarea în Penitenciarul Rahova.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest